Валери Трифонов спечели търга за фланелката на футболиста на Черно

...
Валери Трифонов спечели търга за фланелката на футболиста на Черно
Коментари Харесай

Има победител в търга за фланелката на Виктор Попов

Валери Трифонов завоюва търга за фланелката на футболиста на Черно море Виктор Попов. Младият футболист на " моряците ", който е един от най-перспективните български играчи даде тениската, с която е вкарал първия си гол в елита на българския футбол. За нея наддаванията ставаха в формалния профил на бранителя на варненския клуб.

Впоследствие целият тим на Черно море се включи в благотворителната акция за набиране на средства за лекуването на Гого. 5-годишното варненче има незабавна потребност от четири вливки на стволови кафези. Фланелката с подписа на бранителя на варненския тим струваше на спечелилия 1100 лв..

Преди началото на днешния мач на Черно море и Берое, приключил 1:1 на стадион " Тича " във Варна, Виктор Попов даде фланелката на Трифонов, който секунди преди първия съдийски сигнал се снима с " моряците " на терена.

Освен това почитателите на " моряците " се включиха в акцията, като за задачата бяха сложени урни по трибуните на " Тича ". Сумата, събрана през днешния ден е забележителна, заяви бащата на Гого – Пламен Минков, който благодари на Черно море за съпричастността.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР