"Валери Симеонов си беше поставил за цел, ако предприема нещо,

...
"Валери Симеонов си беше поставил за цел, ако предприема нещо,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: В България оставките не са развръзка, а завръзка

"Валери Симеонов си беше сложил за цел, в случай че подхваща нещо, да го прави откакто митингите утихнат, с цел да не наподобява като направено под напън. Донякъде съумява в това начинание, тъй като този на майките отмина своя пик. Другите митинги го захлупиха ", съобщи политологът Първан Симеонов във връзка вчерашното решение на вицепремиера Валери Симеонов да подаде оставка. Тя идва съвсем месец след началото на митингите с настояването за оставката му поради изявлението му за "кресливи дами " с "уж заболели деца " по адрес на майките на деца с увреждания.
"Симеонов изчака, с цел да може да резервира достолепието си ", счита той.
Според политолога вицепремиерът Красимир Каракачанов е изиграл известна роля в решението на Валери Симеонов да подаде оставка.
"Не бива да се пропуща и изявлението на двама депутати на Валери Симеонов, след което имаше разграничаване на представители на Вътрешна македонска революционна организация от метода, по който НФСБ приказва за митингите. Това също е била капка, от която прелива чашата. Според мен най-важното е, че Симеонов е чул и публичното мнение ", сподели Първан Симеонов.
По думите му митингите на майките на деца с увреждания и опозицията, фиксирайки недоволството върху една персона, са създали услуга на премиера Бойко Борисов, който задоволил всички искания с премахването на един човек.
Според политолога оставките в България обаче не са развръзка на политически сюжети, а са завръзка на напълно нови. "Дългата ръка на Движение за права и свободи стои зад всичко, което се случва в страната ", сподели още.
"Тя цели слагане на Бойко Борисов в още по-голяма взаимозависимост, премахвайки патриотите или най-малко главното „ анти Движение за права и свободи “ острие – Валери Симеонов ", добави Първан Симеонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР