Валери Симеонов се е сближил с Цветан Цветанов и ще

...
Валери Симеонов се е сближил с Цветан Цветанов и ще
Коментари Харесай

Валери Симеонов се е сближил с Цветанов и ще атакуват ГЕРБ, прогнозира Сидеров

Валери Симеонов се е сближил с Цветан Цветанов и ще нападна ГЕРБ. Цветанов ще търси реванш, предвижда ръководителят на "Атака " Волен Сидеров, като в същото време отхвърли опциите за коалиция с НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация на идните локални избори. Сидеров аргументира тезата си с локалния избор. Той показа, че имал данни по какъв начин тук-там в страната Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. Лидерът на "Атака " напомни, че в някои от структурите на ГЕРБ има разпукване и това ще бъде употребявано. По тези места импровизирано Цветанов щял да насочва гласове към двете патриотични обединения и по този метод да се "играе " против ГЕРБ.

Както "Банкеръ " заяви, преди дни Валери Симеонов загатна, че е доста евентуално да се разделят с ГЕРБ, в случай че огромният съдружен сътрудник не промени правилата си на правене на политика. Той остро разкритикува Борисовата партия за рецесиите в разнообразни браншове - от енергетиката през отглеждането на животни до туризма. "Ще извадим на масата тежките въпроси пред Борисов още през септември, тъй като в последните месеци България получава доста съществени стопански удари ", съобщи Симеонов и заяви, че следва с Красимир Каракачанов да обсъдят идващите си ходове.

В същото време Волен Сидеров и негови доближени бяха изключени от парламентарната група на "Обединени патриоти ". Атакистът счита, че това ускорява въздействието на Движение за права и свободи в Народното събрание.

Сидеров не изключи опцията да се кандидатира за кмет на София.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР