Валери Симеонов обяви, че предстоят сериозни промени в отношенията с

...
Валери Симеонов обяви, че предстоят сериозни промени в отношенията с
Коментари Харесай

Ще има ли нови сътресения в Голямата коалиция?

Валери Симеонов разгласи, че предстоят съществени промени в връзките с ГЕРБ. Според водачът на НФСБ, сериозните проблеми в стопанската система на страната постановат незабавни диалози с партията на Бойко Борисов.
Той ще изиска нови договаряния с ГЕРБ и нов формат на патриотичната коалиция сред НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация. Това разгласи Симеонов пред Нова телевизия.
„ Ако някой си мисли че почивам, не е по този начин. В околните дни ще имаме среща с Каракачанов на Коалиционен съвет и допускам, че ще имаме много съществени промени в връзките с ГЕРБ още през септември, защото страната не върви на добре. Намираме се в една тежка икономическо-политическа рецесия ”, съобщи Валери Симеонов.
„ България през последните месеци получава доста тежки удари, главно стопански. Това са тежкото положение на българската енергетика, която е оставала постоянно някъде " зад завесата ". Няма да ви приказвам за тежкия удар върху българското отглеждане на животни, което нанесе африканската чума. Трети удар върху стопанската система на България е унищоженият туризъм. В момента плажовете ни са един оглозган от мутрите кочан варена царевица ”, сподели още той.
На въпрос дали вижда бъдеще с ГЕРБ след септември Симеонов дава отговор, че това зависи от тяхното държание.
" Това е огромната партия, която дирижира политиката в България. Икономическите ползи не би трябвало да бъдат жертвани, с цел да се изпълнят гушите на избрани лобита и забележете по кое време стартира това нещо – тази година. Има един Ренесанс на неправилната политика на ГЕРБ от предишен мандат. Не споделям, че това е обвързвано с отсъствието ми от властта, само че може би е имало дисциплиниращ резултат към останалите ", заключи Симеонов.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР