Валери Симеонов не може да остане и 1 минута повече

...
Валери Симеонов не може да остане и 1 минута повече
Коментари Харесай

БСП поиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов

Валери Симеонов не може да остане и 1 минута повече на поста си, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

От левицата приканиха за незабавната оставка на Симеонов поради неговото изявление във връзка майките на деца с увреждания, които от месеци провеждат митинги и упорстват за промяна в обществения бранш.

„ Проблемите на хората с увреждания са част от огромния и систематичен проблем на опазването на здравето. Точно през днешния ден, след няколко месеца страдания и неистини, както и потребление на майките на деца с увреждания, доживяхме да чуем от виновния за демографската политика вицепремиер Валери Симеонов, че става дума „ шепа кресливи дами “ с „ сякаш заболели “ деца. Това е неуместно “, счита Нинова.

Тя прикани премиера Борисов да съобщи дали това е мнението на цялото държавно управление, както и дали това ще бъде политиката му по отношение на хората с увреждания в България.

Призив за вдишване на персонална отговорност от страна на вицепремиера Симеонов насочиха и представители на майките от самодейността „ Системата ни убива “, които през днешния ден участваха в пленарна зала и от балкона следиха дебатите по вота на съмнение към държавното управление поради политиката му в бранш „ опазване на здравето “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР