Валери Симеонов не изпълнява споразумението. Ние сме решили в коалиционното

...
Валери Симеонов не изпълнява споразумението. Ние сме решили в коалиционното
Коментари Харесай

Волен Сидеров за Валери Симеонов: Има Радини вълнения

Валери Симеонов не извършва съглашението. Ние сме решили в съдружното съглашение, че в случай че министър председателят подава оставка, се събираме на съдружен съвет да го обсъдим, какво остава вицепремиер да се крие по хотели и два, три дни да взема решение нещо. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на „ Обединени патриоти” и водач на „ Атака” Волен Сидеров.
Недопустимо е да си вицепремиер и да излезеш да кажеш, че се ръководи еднолично и разрушава държавността. Какво правиш тогава в това държавно управление – излизай в съпротива, почвай партизанска война, в случай че искаш, прикани Сидеров. Не може да си играеш със стабилността, имахме големи компликации да създадем тази коалиция, напомни още водачът на " Атака ".
Категорично не одобрявам, че се ръководи еднолично. Ще желая от Цветан Цветанов, от другите вицепремиери, от всички министри дали е по този начин – дали с палка ги принуждават да работят. Смятам, че това е изнудване – слушам, че упорства за постове. Ако това е методът да си извоюва пост, аз съм срещу, изясни Волен Сидеров пред bTV. И добави, че имал уверението на премиера да се разиска кои да са новите министри - на вътрешните работи, на районното развиване и на превоза.
Според Сидеров става въпрос или за един от овакантените постове или за поста на министър на туризма Николина Ангелкова. Знаем за неговата титанична борба с нея, лукав беше водачът на „ Атака”, който подсети, че прокуратурата не видя учредения да стартира наказателно гонене против Ангелкова. Сидеров смята, че това е „ набеждаване” и това може да е съображение да се желае оставката на Симеонов. Не може да удряш черни печати и да се измъкваш, сподели водачът на „ Атака”.
Лидерът на „ Атака” изрече и друго съмнение – че е допустимо Симеонов да работи изпреварващо поради някакви разкрития. Сидеров обаче не направи съмнение какви са тези разкрития.
Какво куца в връзката – Симеонов и Каракачанов всяка сряда са на Министерски съвет, кабинетът на Симеонов е на един етаж с този на Бойко Борисов. Няма нарушена връзка, има Радини безредици на НФСБ , добави Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР