Валери Симеонов извършва разрушителни действия срещу една тройна коалиция, която

...
Валери Симеонов извършва разрушителни действия срещу една тройна коалиция, която
Коментари Харесай

Нови искри в редиците на "Обединени патриоти"


Валери Симеонов прави разрушителни дейности против една тройна коалиция, която аз сътворих. Положих най-вече старания, претърпях най-вече вреди. За първи път беше изместено Движение за права и свободи. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти ” и водач на „ Атака “ Волен Сидеров, съобщи БГНЕС.

Сидеров разяснява изказванията на водача на НФСБ Валери Симеонов, една от партиите в патриотичното обединяване, както и на обособени депутати от парламентарната група, които упрекнаха на няколко пъти ръководещото болшинство в прокарването на лобистки ремонти. „ Разрушителни дейности против такава тройна коалиция значи да върнеш Движение за права и свободи на власт. Ако това е задачата, сполучливо работи “, счита Сидеров.

Той напомни, че като съдружен сътрудник „ Обединени патриоти “ имат съглашение с ГЕРБ мандатът да бъде приключен, а в случай че министър председателят реши да подава оставка – да съветва това с патриотите. „ Дотук съм се старал да бъда посланик и този, който тушира всички разминавания и разлики, а такива има. Но те се ускоряват единствено от страна на Симеонов, без да има мотив, тъй като неговите обвинявания са съчинени “, счита Сидеров. Според него вицепремиерът Валери Симеонов даже води война с избрани бизнес кръгове в България, което отваря поле на непознатия бизнес.

На въпрос съществува ли възможност депутатите от НФСБ да изоставен парламентарната група на Оперативна програма и ръководещото болшинство, Сидеров отговори: „ Всеки народен представител има свободна воля и може да напусне. Но това би трябвало да се съобщи ясно. Трябва да се заявят аргументите и причините. Аз не виждам причини дотук “.

Отговор на тези обвинявания даде националният представител Валентин Касабов, който е от НФСБ. Той акцентира, че народните представители от партията към този момент не са обмисляли овакантяване на парламентарната група на патриотите. „ Това ще се реши в допълнение. Най-различни разновидности има “, бе неговият коментар. Касабов упрекна другите две партии в обединението – „ Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация в безпринципни дейности. „ Държат се като деца, които не знаят какво вършат “, счита депутатът.

„ Какво тъкмо се случва в страната? Някой обслужва олигарсите и тези някои в тази ситуация очевидно са ГЕРБ, Воля и нашите сътрудници. Ние сме тези, които показахме какво се случва “, добави още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР