Валери Симеонов има крайно агресивна форма на изразяване и затова

...
Валери Симеонов има крайно агресивна форма на изразяване и затова
Коментари Харесай

Валери Симеонов се изразява крайно агресивно, смята Румяна Бъчварова

Валери Симеонов има извънредно нападателна форма на изложение и по тази причина не сме в една партия. Това съобщи пред Би Ти Ви началникът на кабинета на премиера Бойко Борисов Румяна Бъчварова. Тя добави, че напрежението в последните дни, предизвикано от думите на съветския патриарх Кирил към президента Румен Радев и последвалия отговор от страна на вицепремиера Симеонов, идва от метода на изложение на позицията на единия от съпредседателите на " Обединени патриоти ".

Бъчварова не пожела да разяснява свадите в съдружния сътрудник на ГЕРБ. В последните дни напрежението в " Обединени патриоти " се ускори, откакто Волен Сидеров разкритикува остро Симеонов за нападките му към съветския нравствен лидер и даже загатна, че ръководството на страната може да продължи и без него.

" В огромната коалиция няма проблеми. Дали ръководещата коалиция може да продължи без Валери Симеонов би трябвало да решат " Обединени патриоти ". Към момента има баланс ", добави някогашният вътрешен министър.

По думите ѝ основаната през вчерашния ден парламентарна комисия, която ще ревизира продажбата на ЧЕЗ, ще бъде гаранция, че държавното управление не желае да скрие никаква информация по договорката. Бъчварова сподели още, че не вижда проблем частни охранителни компании да стартират да пазят и дребните обитаеми места, каквото решение бе гласувано в Народното събрание. Според нея " всички сили на всички равнища би трябвало да са поръчител за националната сигурност ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР