Валери Симеонов даде Министерството на туризма на прокурорЩо е то

...
Валери Симеонов даде Министерството на туризма на прокурорЩо е то
Коментари Харесай

Валери Симеонов даде Министерството на туризма на прокурор

Валери Симеонов даде Министерството на туризма на прокурор Що е то преместваме обект и какъв брой огромен подобен може да се поставя на територията на община Несебър, където попада и курортът Слънчев бряг? Около тези въпроси се завихри разногласието сред вицепремиерът Валери Симеонов и министърът на туризма Николина Ангелкова.  
 

Като „ панаир “ дефинира дейностите на вицепремиера Валери Симеонов Ангелкова. Повод за коментара стана подадения от Симеонов сигнал в прокуратурата против длъжностни лица от ръководеното от нея министерство.
 
Сигналът касае пет, по думите на вицепремиера, противозаконни обекта на плажа Слънчев бряг Юг, които са узаконени с подписана от Ангелкова скица.
 

Според наредбата на община Несебър преместваемите обекти би трябвало да са не повече от 15 кв.м повърхност и до 3 м височина. Петте обекта, за които сезира прокуратурата Валери Симеонов обаче, са 100 пъти по-големи.
 
Ангелкова посочи още, че предходната година Регионална дирекция за народен строителен надзор е направила инспекции по сходен сигнал на Валери Симеонов, които не са открили нарушавания. Сега на ход е прокуратурата.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР