Валери Божинов вече в футболист на Ботев (Враца). Кметът Калин

...
Валери Божинов вече в футболист на Ботев (Враца). Кметът Калин
Коментари Харесай

Валери Божинов подписа с Ботев

Валери Божинов към този момент в футболист на Ботев (Враца). Кметът Калин Каменов и българския нападател публично подписаха контракт до края на годината.
Ето какво написаха врачани на уеб страницата си:
" Пред камерите на национални и локални малките екрани двамата си стиснаха ръцете в името на едно потребно за клуба и играча партньорство през идните месеци.
Излишно е да представяме Валери Божинов или да обясняваме какъв брой ще бъде потребен за Ботев Враца. Със сигурност всяко негово появяване с нашия екип ще увеличи интереса и към шампионата в Първа лига. Медийното внимание към договарянията ни през последните седмици го потвърди.
Божинов: Ботев не е крачка обратно, Враца ми е като Ню Йорк
Всъщност договарянията завършиха за към 15 минути. Противно на думите, идващи от всевъзможни завистници Валери Божинов е извънредно непосредствен и правилен мъж, с който е наслаждение да се работи. Уверени сме, че ще даде всичко по силите си в името на клуба и триумфите на терена.
Темата с неговото привличане към този момент е в историята. Сега е време Божинов и всички останали футболисти на Сашо Ангелов да върнат вниманието към това, което демонстрират на терена. Още в петък от 17:30 на стадиона в Бистрица! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР