Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той

...
Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той
Коментари Харесай

Валери Божинов бесен на Николета Лозанова и Ники Михайлов

Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е състезател на... към профила е грубо афектиран на някогашната си възлюбена Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в... към профила и някогашния си съотборник в националния тим по футбол Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар,... към профила. Причина за това е, че дъщерята на водещата и Валери – Никол, прекарва доста време с Ники Михайлов, написа в. "България през днешния ден ".

Според Божинов вратарят на националния тим може да го измести от първото място в сърцето на дъщеря му. Валери бил безапелационен, че Ники Михайлов не би трябвало да прекарва доста време с дребната Никол, тъй като ще свикне с него, а и скоро може да го назовава баща. След като Божинов разгласи, че напуща Китай, Николета и Ники чакат той да им вдигне пикантен скандал. Новата звездна двойка постоянно посещава елитните столични заведения, като компания им прави момичето на Божинов. Това е вбесило Валери, който при първа опция ще скастри и двамата.

Божинов и Николета са разграничени от повече от две години. Въпреки това те още не са разведени. Дълго време Валери увърта и не подписва документите за развода с плеймейтката, като повода за това не е ясна.

Валери има още едно дете от някогашната си другарка Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в... към профила. Момченцето е кръстено на татко си и също като него играе футбол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР