Валери Божинов сподели разочарованието от изпуснатата победа над Ботев (Враца).

...
Валери Божинов сподели разочарованието от изпуснатата победа над Ботев (Враца).
Коментари Харесай

Божинов: Сами сме си виновни

Валери Божинов показа разочарованието от изпуснатата победа над Ботев (Враца).

" Когато не си вкараш ситуациите, в живота има закон, че другият тим няма ди ти елементарни. Поздравления за Верея. През второто полувреме те играха доста по-добре от нас. Може единствено да съжаляваме, тъй като този мач за нас беше доста значим и като отговор на провалянето от Лудогорец. Само ние сме си отговорни. Трудно е да се приказва след този мач. Създадохме съществени положения, които си задължен да вкараш. Цяла седмица си работил и то аз знам по какъв начин се работи при старши треньора Сашо Ангелов, а най-после нищо. "

" На полувремето споделих, че нищо не е прикюлчило, тъй като 2:0 е подъл резултат. Верея влезе доста по-агресивно след почивката. Каквото и да кажа, тежко е. Съжалявам за хората във Враца, на президента и шефа - заплати и награди всичко е в точния момент. Извинявам се на хората във Враца, оправдавам се на президента и шефа. Такива мачове би трябвало да се вземат, в случай че желаеме да останем в елита. "

" Сега имаме у дома три мача, само че няма лесни срещи. До последно Верея се бориха, видяхте ", приключи Валери Божинов.

 Сашо Ангелов ще си приказва на висок звук с футболистите на Ботев (Враца)
Сашо Ангелов ще си приказва на висок звук с футболистите на Ботев (Враца)

" За рецесия в нашия клуб няма да приказваме "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР