Валери Божинов ще бележи успехи не само на футболния терен,

...
Валери Божинов ще бележи успехи не само на футболния терен,
Коментари Харесай

Валери Божинов влезе в театъра

Валери Божинов ще бележи триумфи освен на футболния терен, само че и в театрите. Не, спортистът няма да се преквалифицира в артист... най-малко към този момент, само че пък негови бисери се чуха от сцената на столичния спектакъл "Сълза и смях " и по-конкретно в постановката "Жена ми се споделя Борис ", написа Women.bg

Колоритният футболист неумишлено влезе в облика на драматург и паметната му имитация "Малко коте, секс има ли " се чува от устата на Румен Угрински, един от основните артисти в постановката. Припомняме ви, че именитата имитация Божинов употребява преди близо две години в опит да смъкна плеймейтката Бояна Генова. Към днешна дата "Малко коте, секс има ли " към момента ловко разсмива и може да бъде срещнато в шеговити мнения и картинки в обществените мрежи.

Използването на лафовете на Божинов обаче не свършва дотук. От сцената се чу и "Трепни, трепни, треперете-е-е-е ", което се прочу като рефрен, след серия от видеа, в който Валери поздравява свои другари с песента на сръбската фолк певица Цеца "Трепни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР