Валери Божинов се замеси в трансферна сага в Италия. Нападателят

...
Валери Божинов се замеси в трансферна сага в Италия. Нападателят
Коментари Харесай

Божинов пак в трансферна сага в Италия

Валери Божинов се замеси в трансферна сага в Италия. Нападателят трябваше да подпише контракт с Катания, само че в последния миг се разколебал поради обновен интерес от тима от Серия Б - Пескара. Това заяви известният италиански публицист Джанлука Ди Марцио.

Божинов трябваше да бъде в третодивизионния Катания през днешния ден за автограф, само че не се качил на обезпечения му от клуба полет и е отпътувал за Пескара, защото е изкушен от опцията да играе в по-горното равнище Серия Б. Там заплатата ще е и двойно по-голяма.

От Пескара желаят да видят кондиционното положение на Божинов и може да изискат той да премине експериментален интервал, само че българинът не е податлив на този вид.

Валери Божинов игра през есента в Ботев Вр, а последното му публично попадение е с екипа на Левски против Етър (1:0), с което класира " сините " за квалификациите на Лига Европа на 28 май предходната година.

В Италия бивашият национал на България е играл за Лече (81 мача и 20 гола), Фиорентина (41, 11), Ювентус (21, 7), Парма (64, 11), Верона (15, 1), Виченца (18, 4) и Тернана (27, 6).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР