Валери Божинов се включи в благотворителния футболен турнир Надежда за

...
Валери Божинов се включи в благотворителния футболен турнир Надежда за
Коментари Харесай

Божинов: Много хора ме коментират, а те къде са играли?

Валери Божинов се включи в благотворителния футболен шампионат " Надежда за Криси ". Инициативата е в поддръжка на борещия се с подло заболяване Кристиян Йорданов Николов. Опитният нападател приказва по всички най-интересни тематики в българския футбол. Той не пропусна и да пожелае на всички млади футболисти да играят в отборите, в които са били той, Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров.
 Президентът на Арда, митове и настоящи играчи играят в шампионата " Надежда за Криси "
" Надявам се да има повече такива дела в България. Нашата страна има потребност от такива неща. Искам да поздравя всички, които са част от това през днешния ден ", стартира Божинов.

" Мое бе желанието да си потегли от Ботев (Враца). Не виждах развиване. Миналата година беше таван. Миналата година демонстрирах 1000 % от себе си в тима. Успехите няма да се повторят дълго време там ", добави още той.
 Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца) @@@
" Аз съм доста добър другар с Ники Митов, само че това не значи, че ще вървя в Хебър ", разяснява нападателят.

" Кажете ми различен българин, който е играл в такива тимове в България? Пожелавам на всички момчета да играят, където са били Бербатов, Мартин, Стилиян и аз. Вчера Партизан продаде защитник за 10 милиона евро на Монако, а къде играят нашите футболисти? Ние не можем да продадем Стаси Иванов, който е водещ футболист и играе в Левски. В Лудогорец няма един българин. Венци Стефанов продава играчи, само че не на това равнище, което гледаме в Сърбия и другите страни ", проучва Божинов.

" Искам да благодаря на Борислав Михайлов. Уникален човек, неповторим мъжага. Той направи доста неща за българския футбол ", приключи нападателят.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР