Валери Божинов се появи този следобед на “Герена”, но на

...
Валери Божинов се появи този следобед на “Герена”, но на
Коментари Харесай

Божинов: Играл съм в много отбори, но Левски ми е най-много в сърцето

Валери Божинов се появи този следобяд на “Герена”, само че на този стадий няма вест за негово завръщане в Левски. Нападателят показа, че е пристигнал на стадиона, с цел да се види с Живко Миланов, като се е поздравил и със старши треньора Георги Тодоров.

" Няма вест от мен. Това, че съм тук, то за мен е чест да бъда на този стадион. Дойдох да видя моя другар – Живко Миланов. Доколкото знам, синът му тренира тук. Поздравих Георги Тодоров, само че аз почитам тези хора и ги оценявам. С Жиката се видяхме да се разберем довечера за вечеря, защото имахме бас кой да почерпи. За мен няма вест, само че аз „ Герена” го усещам като мой дом. Играл съм в доста клубове, само че този тим ми е останал най-вече в сърцето. Пожелавам от все сърце Левски да се върне там, където му е мястото. За да стане това, би трябвало да сме обединени. Тодоров ме пита какво ще хапнем с Миланов довечера, каква ще бъде вечерята. Аз изгубих и би трябвало да черпя. Така се демонстрира почитание. Много неща си говорихме към клуба. Всички я знаем и какво е ситуацията на Левски. Сега е моментът всеки един, който може и е левскар, да покаже, че е до клуба си. Сега е мигът, в който може да се помогне. Когато Левски е бил постоянен финансово, всички са желали да бъдат тук, само че в този момент би трябвало да се покаже геройство. Аз не съм тук да приказвам за връщането ми. Дойдох да уважа господин Тодоров, Живко, пресаташето на Левски ", сподели Божинов.

“Не съм част от клуба, само че не мога да издам какво се приказва в тима вътре. Не е правилно като човек, който в този момент е почитател, който обича, с цел да предава неща, които би трябвало да се слушат. Това са неща от кухнята и би трябвало да останат там. Нещата, които сме си говорили, би трябвало да останат сред нас. Направи ми усещане ремонтът, който е изработен в тунела, съблекалнята. На терена не съм бил, не съумях да го видя. Фитнесът, баните. Прекрасно е да си тук, би трябвало да изпиташ да играеш за Левски. Аз знам какво е.

“Контузията ми мина, здрав съм, добре съм. Имах контузия предишния месец, на пети юни направих разтежение. Оправих се упражнявах, добре съм в този момент. Не съм на равнището на останалите мои сътрудници, само че ще забележим къде ще продължи моята кариера. Снощи си пристигнах в България, а към този момент няма интерес към мен. Аз имам едно предпочитание, само че няма да кажа какво е. ще го оставя за себе си. Мисля, че не Наско Сираков би трябвало да ми звънне, а аз на него. Ако желая още веднъж да облека синята фланелка, ще би трябвало да му се обадя. Той е шефът, босът, тъй че да. Видях се със Славчев и Станислав Иванов. Поздравихме се, на Симеон му пожелах триумф. Стаси говорихме предния ден и да се оправя по най-хубавият метод. Това са значими неща за клуба и за тима. Всички би трябвало да са добре и за първия мач да са на линия”, показа още Валери.

“С новия капитан се чух, да. Дори по-късно ще вървим на вечеря. С него нямам изгубен бас, само че би трябвало да се забележим, както и с Миланов. Затова бях тук. Удоволствие ми е да съм на „ Герена”. Мястото е прелестно, всичко е ярко, синьо. Смехът го оставяме настрани, би трябвало да вършим разликата сред забавата и работата. Смехът и бъзиците би трябвало да са настрани, защото би трябвало да се работи, изисква. Левски има потребност от играчи, които да вкарат опит, въодушевление, самочувствие на младите момчета. Не мога да си върша реклама, че аз ще съм този, има си хора, които ще решат и дефинират. Аз съм разполагаем да го направя, само че нищо не зависи от мен на този стадий. Левски има потребност от такива хора, които милеят за клуба. Младите да израстват и в даден миг за в бъдеще да са подготвени и клубът от тях да може да се устоя. Има доста положителни дребни футболисти, които са положителни, само че би трябвало да има опитни до тях. Съветваха ме мен преди, с цел да израсна. Когато имаш гений, сигурно ще надградиш. В един тим би трябвало да има такива хора. Има способени хора, които знаят какво би трябвало да създадат тук. Аз съчувствува на този клуб, както и хората, почитателите на Левски, то би трябвало да забележим тимът там, където би трябвало да бъде. Ще бъде мъчно, само че ще повторя, че би трябвало да сме единни. Без поддръжката на нашите почитатели няма по какъв начин Левски да успее”, сподели нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР