Валери Божинов поднови тренировки със съотборниците си от италианския втородивизионен

...
Валери Божинов поднови тренировки със съотборниците си от италианския втородивизионен
Коментари Харесай

Божинов: Футболът е готов за рестарт

Валери Божинов възобнови тренировки със съотборниците си от италианския втородивизионен Пескара през тази седмица след съвсем 2-месечна пауза, наложена от епидемията от ковид на Апенините.
 Божинов: Най-накрая, към този момент се побърквах Българският нападател съобщи в изявление за " Ил Месаджеро ", че се е почувствал благополучен като малко дете, откакто е излязъл на зеления терен.

" Чувството още веднъж да стъпя на терена беше прелестно. Почувствах се като малко дете, което за първи път отива до игрището с приятелите си. Мирисът на трева, това, че отново можеш да видиш съотборниците си, не мисля, че ще мога в миналото още веднъж да преживея тази страст ", сподели Божинов.

" Мисля, че футболът е подготвен за рестарт. Това е промишленост и държавното управление би трябвало да даде зелена светлина. Италия е страна, в която хората живеят за този спорт. Той е доста значим и може да докара до доста по-големи вреди от икономическите. Не приказвам за заплатите на футболистите, а за всекидневието на хората.

Здравето е значимо, само че мисля, че можем да стартираме да играем още веднъж с използването на нужните защитни ограничения. Вярвам, че ние футболистите ще бъдем още по-отговорни и ще се опитаме да бъдем образец за всички останали ", сподели още Божинов.
 Божинов си напомни за супер гол против Милан (видео) Срещите от калчото бяха прекъснати в средата на март поради вирусната зараза. Клубовете получиха позволение за стартират самостоятелни тренировки през тази седмица, а след 18 май се възнамерява да се възобновят и груповите занимания. Очакванията са сезонът да бъде възобновен през юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР