Валери Божинов пак остана без гадже. Бившият нападател на Левски,

...
Валери Божинов пак остана без гадже. Бившият нападател на Левски,
Коментари Харесай

Валери Божинов пак остана без гадже

Валери Божинов отново остана без гадже. Бившият нападател на Левски, който преди дни се раздели със Септември (София), е скъсал с последната си половинка Велислава Миланова.

Връзката им продължи малко повече от година. Проверка на „ Телеграф “ сподели, че тя го е изтрила от профила си в " Инстаграм " и " Facebook ". Единствените дами в листата с другари на футболиста напълно до неотдавна бяха майките на двете му деца - Алисия и Николета, както и Велислава.

Връзката сред двамата стартира преди повече от година. До момента футболистът не счете за належащо да я разяснява или обявява обществено. Въпреки това двойката бе засичана на няколко пъти на публични места.

В началото Валери и Велислава бяха видяни дружно по време на шопинг в едни от най-луксозните бутикови магазини у нас. Божинката постоянно е бил засичан да се разхожда в един от столичните молове на разположение с едрогърдата дама.

Той бил много великодушен и купувал първокласни облекла от марковите магазини за обичаната си.

През лятото пък Велислава бе взела персоналната кола на футболиста и с нея бе засечена по време на почивката си в Гърция, до момента в който Божинов бе на лагер със Септември, където беше асистент на Славко Матич. Това, което се знае досега за последната дама на Валери, е, че тя още веднъж е по-голяма от него и е майка на едно дете - момиче на 16 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР