Валери Божинов отново пропя в автомобил. Години след като изпълни

...
Валери Божинов отново пропя в автомобил. Години след като изпълни
Коментари Харесай

Божигол пак запя в колата

Валери Божинов още веднъж пропя в автомобил. Години откакто извърши „ Трепни” на Цеца Величкович и видеото се трансформира в цялостен шлагер в интернет, в този момент футболистът е решил да възвърне артистичните си прояви.

Нападателят на италианския „ Пескара” явно се забавлява добре отвън терена. Той даже си откри дуетна половинка в лицето на своя съотборник Дженаро Сконямильо. Двамата извършват новият шлагер на лятото 2020 „ Una vita da Bomber”. Парчето е с напълно футболни претекстове и в него вземат присъединяване някогашните към този момент футболни звезди Бобо Виери и Никола Вентола. Валери сподели, че не е не запомнил по какъв начин се пее и има гений и в тази сфера.

Българинът и италианецът са станали най-хубави другари на Ботуша и са неразделно дружно. Возят се за тренировки с един автомобил, а в клубния рейс седят един до различен. Валери непрестанно разгласява видеа и фотоси в инстаграм с новата си приятелка Дженаро. Италианският мачо играе като бранител в състава от Серия „ Б”. Той е единствено с година по-малък от Божинов и също като нашия гений има много татуировки по тялото си.

Не е загадка, че Валери е един от най-общителните играчи и доста бързо си намира нови другари. До момента в кариерата си той е сменил рекордните 16 разнообразни клуба и на всички места е бил център на внимание и цар на майтапите и купона. Дори в Китай, където игра за „ Мейджоу Хака” небрежно си откри приятел, с който се бъзикаше крепко и наричаше Кинески Праско.

В същото време откогато се раздели със сръбската сексбомба Биляна Дол, до Божигол няма съществено дамско наличие. Той по този начин и не е срещнал нова обич, въпреки да има някои обожателки от италианския морски град, където живее сега. Българинът настойчиво крие дали въпреки всичко не се среща с някое ново завладяване.
" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР