Валери Божинов отказа да определи преминаването си в Ботев Враца

...
Валери Божинов отказа да определи преминаването си в Ботев Враца
Коментари Харесай

БОЖИНОВ СЕ ЗАВЪРНА НА РОДЕН ТЕРЕН! Ще играе в Ботев Враца

Валери Божинов отхвърли да дефинира прекосяването си в Ботев Враца като крачка обратно в кариерата си. Минути преди публично да подпише своя контракт, някогашният състезател на Ювентус и Манчестър Сити показа упованията си от своя престой във Враца - град, който дефинира като Ню Йорк в съпоставяне със своя интервал в Китай.

Нападателят подчертава на желанието си да играе колкото се може повече и на шанса, който получава да се отплати на втория си татко Сашо Ангелов.

"За мен е значимо да играя, да се усещам футболист, в Риека не се усещах футболист, тъй като не играех непрекъснато. Желанието ми беше да играя повече. Благодаря на кмета господин Каменов и моя втори татко Сашо Ангелов. Те са повода да съм тук ", съобщи Божинов.

"На 32 години съм, обичам футбола, пристрастеност огромна ми е, желая да върна това, което аз мога и вярното място е тук. С битка, труд, себераздаване, мисля, че нещата ще се случат. "

"Съдбата в никакъв случай не бърка, ориста си знае работата, Сашо ми подаде ръка като дете още, време е да му се отплатя. Нито е нещо срамно, нито притеснително, не е крачка обратно, в противен случай. "

"Тук съм да оказа помощ на тима, с моето предпочитание и себераздаване, несъмнено ще оказа помощ на момчетата до зимата Ботев Враца да вземе оптимален брой точки. "

"Бях в Китай в град, който е милион и половина, само че във Враца все едно съм в Ню Йорк. В България има много хубави градове, като българин, човек, който е роден тук, не може да плюе по родината си. Трябва да си пазим природата, съединението прави силата. "

"Аз съм трансформирал много градове, страни, не ми прави усещане. Аз съм тук да мога да упражнявам, да оказвам помощ на тима. в Риека ми беше хубаво, потеглих си, тъй като не се усещах футболист. "

"Ще науча някои неща, обикновено. Надявам се повече да науча, и аз и моите съотборници, че би трябвало да оставим сърце и душа за този клуб и тези почитатели. "

"Много ясно. Аз не съм израснал в царството, че да не може Валери Божинов да живее тук. Враца е прекрасен, спокоен град. Аз проблеми нямам. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР