Валери Божинов намери как да подразни феновете дори и по

...
Валери Божинов намери как да подразни феновете дори и по
Коментари Харесай

Замисленият Божинов подразни "сините" фенове

Валери Божинов откри по какъв начин да подразни почитателите даже и по време на обществената изолираност поради пандемията. Бившият национал изненада неприятно последователите на " Левски " с последната си фотография в обществената мрежа " Инстаграм ".

На нея нападателят на италианския " Пескара " е умислен, на плажа и с куче в ръка, само че облечен в екип на различен тим от Апенините - " Рома ". " Вълците " са безконечният противник на " Лацио ", побратимен с " Левски ". Голяма част от " сините " ентусиасти в България поддържат и " римските орли ".
View this post on Instagram
A post shared by Valeri Bojinov (@valeribojinov86) on Apr 24, 2020 at 5:41am PDT

В мненията последователи на " Левски " побързаха да изразят възмущението си. Други пък похвалиха Божинов за избора на куче. Не липсва и мнение за прическата на футболиста - " За подкастряне си, гранде ". Водещ обаче е коментарът на някогашната му половинка - Николета Лозанова. " Оли ", написа тя - каквото и да значи това.

Божинов и преди е споделял благосклонностите си към " Рома ". През 2008 година, когато носеше екипа на британския " Манчестър Сити " и говореше за завръщане в Италия, нападателят съобщи, че " джалоросите " са желани от него.

" Бих желал да играя за " Рома ". Прекарах известно време в Рим и се влюбих в този град. Говорих с някогашните ми съотборници от " Лече " - Марко Касети и Мирко Вучинич, които потвърдиха, че атмосферата в отбора на ”вълците” е страхотна. Плюс това, кой не би желал да играе с Франческо Тоти, Людовик Жюли, Амантино Мансини и Де Роси? ", сподели тогава Божинов, само че до мечтания трансфер по този начин и не се стигна.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР