Валери Божинов и доскорошната му приятелка Биляна Дол стоплят отношения.

...
Валери Божинов и доскорошната му приятелка Биляна Дол стоплят отношения.
Коментари Харесай

Валери и Биляна се сдобряват

Валери Божинов и досегашната му другарка Биляна Дол стоплят връзки. Футболистът и сръбкинята, които се разделиха публично предишния месец, шокираха с прекомерно огромна непосредственост.

Брюнетката от няколко дни е в испанския курорт Марбея, а през вчерашния ден отпразнува своя рожден ден. Божигол, който бе освободен от Левски и тренира с Ботев (Вр) не пропусна да почете празника на досегашната си обичана.

Той употребява обществените мрежи, с цел да поздрави Биляна, като даже разгласява нейна фотография от шопинг в магазин за облекла. Валери се обръща много благо към нея.

"Честит рожден ден, котенце. Желая ти всичко най-хубаво ". Самата Биляна също демонстрира доза фамилиарност и отвръща:

"Мерси доста ", като изпраща още целувка и сърце към Валери. Веднага се появиха подозрения, че двойката може и да се сдобри и да се събере още веднъж. Големият въпрос е склонна ли е Биляна да елементарни за изневярата на Божинов.

Самата тя разгласи при раздялата им, че повода е нагонът на българина към дамите. Дол даже написа, че е затворила вратата на предишното, гледа единствено напред и стартира нова част от живота си, написа България Днес.

Топлите връзки сред Валери и Биляна във връзка рождения й ден демонстрира, че първата крачка по стопляне на връзките към този момент е направена. Все отново двамата може да са решили да си запазят чисто другарски усеща, както Божигол направи с някогашната си брачна половинка Николета Лозанова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР