Валери Божинов и Биляна Дол се сдобриха, стана ясно от

...
Валери Божинов и Биляна Дол се сдобриха, стана ясно от
Коментари Харесай

Валери Божинов разкри истината за отношенията си с Биляна!

Валери Божинов и Биляна Дол се сдобриха, стана ясно от техни мнения в обществените мрежи. Новината беше доказана от футболиста, който се чака още веднъж да заиграе в Ботев (Враца).

Сръбската хубавица разгласява кадър в "Инстаграм ", на който театралничи с голяма кутия, цялостна с шоколадови произведения. Божинов пък за изненада на феновете й, разяснява фотографията със сърчица, както правеше по-рано.

"Да, събрахме се с Биляна! ", удостовери пред TrafficNews Валери, който от доста време насам заобикаля да разяснява персоналния си живот.

Припомняме, че преди месец Биляна разгласява прочувствена изповед за раздялата им. "Аз и Валери към този момент не сме дружно. За страдание, нашето общо пътешестване завърши, което за мнозина изглеждаше като сън. Дадох най-хубавото от себе си, с цел да бъда най-хубавата партньорка, помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките с майка си и някогашната си брачна половинка, както и самият той да се усеща благополучен и пълностоен.

Бях с него, когато падаше и когато се връщаше на върха, даже в Китай бях до него. Но явно и това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни от това. Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и нуждата да ги задоволи ме нараниха като жена.

Пожелавам му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа абсолютно като Биляна Дол. Край! ", написа тогава Биляна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР