Валери Божинов е претърпял загуба в последния мач на малки

...
Валери Божинов е претърпял загуба в последния мач на малки
Коментари Харесай

Божинов губи мач от Тони Найка и Асенчо Таксито

Валери Божинов е претърпял загуба в последния мач на дребни малки врати против фамозните си другари Тони Найка и Асенчо Таксито, научи HotArena.

Двубоят се провел по празниците, като в състава на Божинката бил още Иван Бандаловски от „ Берое ”. Найка и Таксито, които нормално играят за неговия отбор, в този момент били насреща дружно с още приятели.

„ Валери и останалите от състава му подцениха съперника и паднаха с един гол разлика . Божинката опита да се измъкне с оправданието, че са им дали успеха по случай празниците ”, описват очевидци. Според тях на Валерко доста рядко му се случва да губи, когато играе на дребни малки врати, в случай че насреща не е Благой Георгиев. Джисъса също се явявал огромен занаятчия на този вид футбол, в който се залага най-вече на техниката.

Божинов, който се завърна с гръм и тропот в България, дотук има седем гола с екипа на „ Ботев ” (Враца). Тези дни международната футболна централа ФИФА направи специфичен филм за него. 30-годишният голмайстор съобщи, че задачата му е да играе за общо 20 тима, и тогава ще завърши кариерата си. Дотук Божинката е ритал под знамената на общо 15 футболни клуба, измежду които „ Ювентус ”, „ Фиорентина ” и „ Манчестър Сити ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР