Валери Божинов е болен от мъжки вид нимфомания! Състоянието, което

...
Валери Божинов е болен от мъжки вид нимфомания! Състоянието, което
Коментари Харесай

Биляна хванала Валери с моделка

Валери Божинов е болен от мъжки тип нимфомания! Състоянието, което при мощния пол се назовава "сексохолизъм ", съставлява маниакален хаос от полови връзки, най-често единствено за една вечер, написа "Уикенд ".

Заради това Божинката към този момент изгуби дамата, с която прекара съвсем 4 години – сръбкинята Биляна. Очарователната брюнетка заяви обществено, че го напуща. "Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и нуждата да ги задоволи ме нараниха като жена ", разгласи 44-годишната сръбкиня би дузпата на погрешния футболист.

Говори се, че съответния мотив е невярност на футболиста с манекенка, която заработва като елитна продажница. Биляна получила безспорни доказателства за прегрешението му, а пипнатият надали не на шаблон Божнов си признал. Обещанията му, че това няма да се повтори, не трогнали сръбкинята и тя си събрала багажа.

Публична загадка е, че по време на връзката им Биляна нерядко го е подозирала и даже уличавала в секс с "малки котета ". Така Божинов наричаше удоволствията за по една или няколко вечери, които си водеше от София, до момента в който играеше за "Партизан " (Белград). В множеството случаи ставаше въпрос за оборотни девойки от нощните заведения, с които Валери си пишеше по скайпа. Той ги сваляше с лафове като "Малко коте, секс има ли? ", а след това им плащаше пътуването до Белград.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР