Валентин Златев вече не е на поста генерален директор на

...
Валентин Златев вече не е на поста генерален директор на
Коментари Харесай

Валентин Златев вече не е генерален директор на Лукойл България

Валентин Златев към този момент не е на поста общоприет шеф на " Лукойл-България " ЕООД, осведоми " Банкер ", базирайки се на думите на шефа на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев.

С протоколно решение на едноличния притежател на капитала на сдружението – записаното в Холандия " Лукойл Юръп Холдингс Б.В. ", от 19 април 2019 година договорът на Златев е преустановен и той не съставлява българската компания.

На негово място от Прага идва 44-годишният Булат Субаев, който в последните осем години е бил общоприет шеф на " Лукойл ЦИЕ и Белгия " - дивизията на " Лукойл " за Централна и Източна Европа. Преди това Субаев е бил началник на дъщерната компания на " Лукойл " в Белгия, съгласно съветски изявления.

Според пресслужбата на сдружението той е назначен за Председател на Контролния съвет на „ Лукойл-България ". " Заедно със зам.-председателския пост в Надзорния съвет на „ Лукойл-Нефтохим Бургас ", на новата си по-висока позиция той ще координира цялостната активност на двете сдружения от групата „ Лукойл “, написа още в известието./economic.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР