Валентин Радев: Поне трима са подходящи за главен секретар на

...
Валентин Радев: Поне трима са подходящи за главен секретар на
Коментари Харесай

Валентин Радев: Поне трима са подходящи за главен секретар на МВР

Валентин Радев: Поне трима са подобаващи за основен секретар на Министерство на вътрешните работи
Всякак ще оказвам помощ на новия министър, съобщи някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител Валентин Радев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Радев се върна в Народното събрание като депутат от групата на ГЕРБ, откакто през вчерашния ден в пленарна зала бе гласувана оставката му като министър на вътрешните работи, която той подава поради тежката автобусна злополука край Своге, а в министерския стол седна досегашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Според Валентин Радев новият вътрешен министър е добър експерт и ще се оправя добре с работата си. „ Той беше всеки понеделник на оперативка и знае всичко по отношение на работата “, аргументира се той.

Относно нужните качества, които би трябвало да има новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Радев отговори изрично: „ Като Младен Маринов “.

Според него, има най-малко трима души, които са подобаващи да заемат поста, измежду които са шефът на Главна дирекция „ Национална полиция “ Христо Терзийски и шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов. „ Но кой тъкмо ще бъде, Младен Маринов ще реши “, акцентира Радев.

Той добави, че ще се усеща по-спокоен в работата си като депутат и напомни, че ще се връща в парламентарната Комисия на защита. „ Всичко е като на терена – като играеш сърцато е без значение дали побеждаваш или падаш. Това съм се старал да върша постоянно “, сподели още Валентин Радев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР