Валентин Раденков е първият победител в Регионалните финали на Red

...
Валентин Раденков е първият победител в Регионалните финали на Red
Коментари Харесай

Завърши първият Регионален Финал на картинг надпреварата Red Bull Kart Fight Bulgaria 2019

Валентин Раденков е първият победител в Регионалните финали на Red Bull Kart Fight Bulgaria 2019. Той завоюва конкуренцията в София, като показва извънредно рационално пилотиране без непотребни опасности, което му донесе първото място и право на присъединяване в Гранд Финал във Варна в края на месеца.
Раденков събра 53 точки в актива си и остави надалеч зад себе си Симеон Михалев и Христо Количев, които заеха второ и трето място в класирането с - по 38 точки.
Състезанието на картинг писта София Картинг Ринг бе извънредно оспорвано, като във всички сесии водачите караха с разлики под секунда. В някои от туровете разликите в най-хубавите времена бяха даже в границите на 400 хилядни . Валентин Раденков завоюва две първи и едно второ място в трите стадия на надпреварата, което се оказа задоволително за най-високото ходило на стълбичката.
Четвърти в конкуренцията остана Юри Божилов, който ще бъде запаса за състазението във Варна.
В събота е вторият Регионален край за годината, който ще се организира в Хасково, а в неделя е надпреварата в Пловдив. Някои от участниците в София ще създадат втори опит за класиране, защото получиха право на присъединяване и в другите Регионални финали.
Може да намерите повече настояща информация на страницата на събитието във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР