Валентин Кулгин бил сгоден! И то не за кой да

...
Валентин Кулгин бил сгоден! И то не за кой да
Коментари Харесай

Кулагин сгоден за моделка, шеста в конкурса на американския „Максим“

Валентин Кулгин бил благоприятен! И то не за какъв да е, а за хубавицата, класирала се на шесто място в състезанието на американското списание " Максим " - танцьорката Елена Виан.

" Близки сме с Кулагин повече от девет години. Няма да изпадам в детайлности и да изяснявам връзките ни ", показа пред " България Днес " красивата Елена. Освен сполучлив модел тя е професионален фрей-денс танцьор и през последните години е едно от най-емблематичните лица на клубната сцена в София. Освен това се изявява и като дизайнер на театрални костюми на балета, защото по обучение е графичен дизайнер.

От години Елена е известна и в артистичните среди, откакто се снима в рекламата на мастика дружно с Мариан Вълев. Тогава излезе слухът, че двамата са гаджета, само че артистът отхвърли, като сподели, че червенокоската има съществено гадже от години. Самата Елена е прима балерина от денс групировката " Хаус оф Кулагин ". Двамата с Валентин обмислят скоро да основат и общ фешън бранд. Скандалният Кулагин е стилист на огромна част от артистичния ни хайлайф. Сред имена са фолкпевиците Емануела, Галена, Галя и Миро от " Каризма ", Златка Димитрова, Бориса Тютюнджиева и така нататък Освен това е бил гримьор на актрисата Мила Йовович, която се е снимала във филм в България. Друг доверил се на неговия гений е най-прочутият травестит по целия свят Аманда Лепор и Надя Али. През 2011 година Кулагин основава еротично арт шоу, наречено The BirdCage Show. Танцьорки в него бяха плеймейтките Златка Димитрова-Черната и Галина Димитрова. Като певица се изяви Лейди Би. Това шоу получава самопризнание за " най-хубаво клубно шоу " за 2011 година.

" Никой не знае какъв в действителност съм. Въплъщавам в себе си стила " крос-дрес ", който е комбинация сред мъжка и дамска мода по едно и също време. Аз съм бъдещето ", показа Кулагин малко преди да влезе във " ВИП брат ". Именно поради екстравагантната си визия и държание огромна част от хората го считат за гей. Според близки до него обаче това е единствено поза, с цел да си подвига рейтинга.

Около името на Кулагин се развиват разнообразни кавги. Той обществено упрекна Галя от " Каризма " за това, че му дължи огромна сума пари от 2010 година Освен това призна, че по време на празненство артистът Миро е изискал секс от него. Друг, попаднал на мушката на Валентин, е водещата Албена Вулева. Той я " погреба " във фейсбук страницата си. Това се случи, откакто Албена направила компрометиращ репортаж с него.

Само преди няколко години скандалният дизайнер щеше да влезе и в сезона на риалити предаването " Къртицата ". " Този път няма да си мълча. Продуцентите са ме поканили като " златното ухо " и ще опиша играта на всички участници . Всеки от тях има загадка и аз я знам ", зарече се безскрупулният дизайнер, само че... продуцентите се отхвърлиха от него. Заради острия си език Кулагин е на нож с не една и две известни персони. Преди време самият той се оплака, че бил заплашван от Николета и Валери Божинови да не разгласява случки от живота им. " Не ми пука. Знам за секса и на двамата с други лица. Освен това Николета е момиче без специалност, постоянно ще бъде нечий спътник. А в живота горката, е безусловно неугледна. Имал съм случаи, в които е седяла на прилежаща маса в заведение и въобще не съм я разпознавал ", съска по адрес на плеймейтката Валентин Кулагин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР