Валентин Кулагин се оказа нежен мъж с душа на терминатор,

...
Валентин Кулагин се оказа нежен мъж с душа на терминатор,
Коментари Харесай

Кулагин бит и употребен от Наско Гаргата! Жестокото унижение станало на диво парти в „Драгалевци“

Валентин Кулагин се оказа гальовен мъж с душа на терминатор, разбра HotArena.

Хасковлията крие в CV-то си брутално обезчестяване с побой от един от най-актуалните нарушители в София – Наско Гаргата , разкри източник на „ Уикенд ”, свидетел на гаврата. Случката се разиграла преди две лета, когато Атанас Мечев таман изхвърчал от ареста на ГДБОП, където попаднал след акция „ Антидрога ”.

Гаргата незабавно свирил общ брой на вярната тайфа мутрафони в своя бар „ Воеводска среща ” в столичния кв. „ Драгалевци ” , с цел да полеят и изшмъркат уместно щастливия край на следващия сакат опит на Министерство на вътрешните работи да го турят в клетка. Във вихъра на купона в мутренската механа се появили и три лъскави мадами вид Нора Недкова, които да внесат еротична нотка в дивото празненство, изясни хроникьорът на баталията.

Заедно с „ пеперудките ” в мафиотския локал се намърдал и Валентин Кулагин като гримьор на една от шантонерките, която държала познавач да ѝ пудри нослето и слага очна линия на всеки час, ей по този начин, за самочувствие. Без и намек за предвидливост коафьорът се изтъпанил пред пияните и надрусани мутри в целия си искра – впит чеп, изобилен декор дьо загар, блестящо червило и вапцани в крещящо синьо коси.

Виделите какво ли не гавази го засипали с насмешки, само че празненството траяло в прилични граници досега, в който стилистът не посочил рога. „ По време на купона Наско Гаргата непрекъснато разнасяше нагоре-надолу по масите табла с кокаин. Имаше най-малко 30 грама „ бело ”, от което неговите приятели шмъркаха на воля. Изведнъж Кулагин реши да се направи на забавен, изненадващо награби подноса, отсече с присъщата си интонация:

 

 

„ Хайде стига сте се друсали, бе, наркомани такива! ” и издуха цели кокаин върху трапезата под облещените погледи на стъписаните гангстери ”, разказа случката информаторът ни.

При типа на бял прахуляк за близо 5000 лв., който се стеле като първия сняг над родния Разлог, Наско Гаргата безусловно превъртял. „ Ела ми тука, бе, перука ”, изръмжал двуметровият хулиган, сгащил гримирания нравоучител за врата и почнал да му налива ум с жестоки удари в масата . Дидактическото упражнение приключило с разцепена вежда и окървавено лице за Кулагин и влачене към тоалетната, където, съгласно обещанието на разбойника - „ в този момент ще ми ядеш ку*а ”. 

Секс тормозът завършил трийсетина минути по-късно , когато Гаргата напуснал WC-то с удовлетворена физиономия, закопчавайки демонстративно панталона си. Малко по-късно оттова се изнизал и посиненият хасковлия, който макар извращението, гарнирано с мариз, още веднъж се окумил на масата на друсаните главорези и траял да го играе участник в купона без да издаде и тон, белег за болежка или оскърбление. 

Токова знамение не бях виждал! Кулагин философски увисвам в бара най-малко още 2 часа, въобще не му дремеше, че преди малко са го били и еб*ли, не знам по какъв начин се устоя това? Вероятно има някакви душевен проблеми, нямам друго пояснение на обстоятелството, че е такова „ перде ” и грам не му пукаше ”, споделя очевидецът на содомията. 

Не е загадка, че Наско Гаргата има опит със половите гаври във „ Воеводска среща ”. В началото на март 2018-а наркоиграчът бе задържан зрелищно за присъединяване в групово обезчестяване на 29-годишна жена дружно с трима свои другари . От прокуратурата тогава разкриха, че в разгара на следващата забава Гаргата и приятелите му завлекли жертвата в стая към кръчмата, където почнали да се гаврят макар писъците ѝ. След изнасилването дамата съумяла да избяга и подала тъжба в полицията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР