Валентин Кулагин е дизайнер по образование, прочут и с гримьорската

...
Валентин Кулагин е дизайнер по образование, прочут и с гримьорската
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Светски коментатор пусна тежка гилотина след старта на "ВИП Брадър", ще се втрещите от думите му!

Валентин Кулагин е дизайнер по обучение, фамозен и с гримьорската си четка. Той честично пуска злия си език и прави остри мнения по адрес на доста звезди. Вчера той подбра крепко ВИП-вете от Брадъра. Предлагаме ви да прочетете част от мненията му, които несъмнено ще ви разсмеят. Съгласни ли сте с него?

" Сашка Васева може да спи без чаршаф довечера и да се завие с роклята си. "
" Готвача си е уредил влизането, с цел да се популяризира. Всички разбрахме. На кой шейх на Абу Даби е готвил тъкмо? Те са няколко. Имена не чух. "
" Джулиана Гани влиза с хладилна чанта, вместо дамска. Вътре носи вибратор, старите си цици и едно въже.. да се обеси. "

" От на следващия ден Мегз пускат роклята на Касабие за 20 лева в уеб страницата. 80 000 поръчки. Вижте по какъв начин й гледа роклята.. Изучава кройката. "

" Тодор от кое? Богове?! Къде?! "

" Вече желая да видя по какъв начин Алфредо Торес и Мегз си.. поддържат връзка "

" Едно от условията на Мегз в контракта й било да влезе с преводач. Отказали й и дали обещание да я субтитрират. "

След пуснатата гилотина Колагин въпреки всичко реши и да похвали няколко от участниците. Първа се подреди диетоложката Енджи Касабие, която получи хвалба от него за избора й на облекла и целия й стайлинг. Богданска също бе утвърдена от него. Сред любимците му се подреди и Маргарита Хранова, която съгласно него е редно даже да завоюва формата.












Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР