Валентин Братоев все още не е решил дали ще се

...
Валентин Братоев все още не е решил дали ще се
Коментари Харесай

Вальо Братоев призова Пранди да си ходи

Валентин Братоев към момента не е решил дали ще се завърне в националния тим по волейбол, макар поставения ултиматум на селекционера Силвано Пранди от страна на федерацията. След отпадането на " лъвовете " на осминафинал на европейското състезание, от централата обявиха, че италианецът може да остане отпред на отбора, само че единствено в случай че върне играчите, на които не разчита по време на шампионата на Стария континент и на квалификацията за олимпийските игри във Варна. Сред тях са Валентин Братоев и брат му Георги. Според посрещача подобен ултиматум е неприемлив.

" Един уважаващ себе си треньор ще си подаде оставката. Видях, че той не си е подал оставката. Има си свое мнение. Аз в случай че съм, и ми кажат кой да взема, не бих го приел добре. Никой уважаващ себе си треньор не би го приел добре. Сега внезапно да му светне звездичка " С тях ще станат нещата ". Не е правилно! ", разяснява пред bTV Валентин Братоев.

Опитният волейболист е уверен, че някои от младите играчи не понасят рецензии и това е повода за разкола в отбора. " Има момчета, на които не им е прелестно да им се вършат забележки. Когато не вършат нещо, както би трябвало, би трябвало да им го казваш. Младите са тънкообидни. Аз мога да кажа преди 10 години, когато имаше от старите в тима, ние им носехме водата и чакахме да съберем тима ", сподели още Братоев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР