Валентин Братоев е един от шестимата волейболисти, на които селекционера

...
Валентин Братоев е един от шестимата волейболисти, на които селекционера
Коментари Харесай

Валентин Братоев с емоционално изявление за националния отбор

Валентин Братоев е един от шестимата волейболисти, на които селекционера на държавния отбор на България Силвано Пранди разгласи, че няма да разчита за идната олимпийска подготовка от 9 до 11 август във Варна.

Малко по-късно Валентин Братоев разгласява прочувствено изказване в профила си в Инстаграм.

“Минаха тъкмо 10 години, от както стартира приказката с този прелестен тим, с който имахме безкрайни незабравими моменти, доста от тях изпълнени с благополучие и страхотни страсти и сълзи от наслада, както и сълзи от загуби в моменти, в които знаехме, че сме безпределно близо до нещо огромно. Но постоянно тимът беше преди всичко, над всички, само че постоянно сме били дружно! Един тим, в който за толкоз време открих другари, които ще останат вечно такива. Една аудитория, която в положително и неприятно в никакъв случай не ни съобщи! Хиляди благодарности за всичко, през което сме минали.!!”
View this post on Instagram
Минаха тъкмо 10 години от както стартира приказката с този прелестен тим с който имахме безкрайни незабравими моменти,много от тях изпълнени с благополучие и страхотни емоци и сълзи от наслада,кактои сълзи от загуби в моменти в които знаехме,че сме безпределно близо до нещо огромно.Но постоянно тима беше преди всичко,над всички,но постоянно сме били дружно!Един тим в който за толкоз време намврих другари,които ще останат за постоянно такива.Една аудитория,която в положително и неприятно в никакъв случай не ни съобщи!Хиляди благодарности за всичко през което сме минали.!!

A post shared by Valentin Bratoev (@valiobratoev) on Jul 1, 2019 at 1:33pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР