Валенсия претърпя втора загуба от Арсенал на полуфинала в турнира

...
Валенсия претърпя втора загуба от Арсенал на полуфинала в турнира
Коментари Харесай

Треньорът на Валенсия: Със седем допуснати гола трудно се стига финал

Валенсия претърпя втора загуба от Арсенал на полуфинала в шампионата Лига Европа, този път като хазаин с 2:4 и напуща шампионата с общ резултат 3:7. Старши треньорът Марселино Гарсия Торал обаче не може да одобри, че разликата в класите е толкоз шокиращо огромна.

"Мисля, че като се калкулира резултатът от двата мача Арсенал сподели по-добри неща, по-силен е и справедливо продължава. Но не считам, че разликата е толкоз огромна, че да си тръгнем със 7 гола във вратата. Все отново когато си позволил седем гола е мъчно да стигнеш на финала.

"Искам да благодаря на футболистите за достойнството, която имах да ги упражнявам, с цел да стигнем до тук. Всяка седмица от януари насам ние трябваше да играем сряда-събота. Разбира се, не е елементарно да се взимат постояно верни решения в този интервал и под подобен напън, само че желая да кажа на тима, че се гордея с тях.

"За мача нощес мога да кажа, че противникът ни вкара гол при втората си опция и незабавно след началото на второто полувреме още едно попадение падна във вратата ни. В подобен миг не е по никакъв начин елементарно да вдигнеш морала на тима, още повече знаем какъв тим е против нас.

"Без никакво подозрение Арсенал ни превъзхожда стопански, а когато стане дума за съпоставяне на първите пет шампионати, това е доста значимо. Иначе за нашия тим мога да кажа, че допуснахме неточности и за четирите гола, които по принцип в никакъв случай не позволяваме. Явно би трябвало да работим върху това, тъй като в този момент като се сетя, за двата мача Арсенал имаше девет голови благоприятни условия и ни вкара седем гола ", съжалява треньорът на валенсианците./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР