Валенсия постигна важна победа с 2:1 като гост на Депортиво

...
Валенсия постигна важна победа с 2:1 като гост на Депортиво
Коментари Харесай

Валенсия се справи с Депортиво, води с 8 точки пред Реал М

Валенсия реализира значима победа с 2:1 като посетител на Депортиво Ла Коруня в мач от 19-ия кръг на Примера дивисион. След като в последните си пет дуела бяха позволили първите си три загуби в шампионата, „ прилепите” се оправиха при гостуването на борещия се за оцеляване тим и затвърдиха третото си място в класирането.

Със извоюваните три точки Валенсия има актив от 40 и към този момент е с цели 8 пред четвъртия Реал Мадрид. Депортиво пък остава на границата на зоната на изпадащите като след изиграването на всички мачове от кръга може и да попадне в нея.

Селсо Боргес изпусна положителни благоприятни условия за гол за домакините през първото полувреме, а „ прилепите” откриха в 37-ата минута като основна виновност по тази причина имаше вратарят на Депортиво Рубен. Бърза контра докара до пас на Родриго към Гонсало Гуедес, който стреля отвън наказателното поле, ударът бе прецизен, само че слаб и изглеждаше, че няма да е проблем за стража. Той обаче позволи тя да мине през краката му.

Отново Гуедес и Родриго бяха забъркани във втория гол, този път с разменени функции. Изстрелът на Родриго от границата на наказателното поле рикошира и направи топката невъзможна за Рубен.

Депортиво съумя да понижи пасива си в 88-ата минута. След центриране в наказателното поле Адриан съумя да засече и да подаде към Флорин Андоне, който отблизо разстояние осъществя с глава.

Ла Коруня се хвърли в офанзиви, само че в добавеното време изпусна огромния си късмет за равнене, откакто изстрел от фаул на Адриан мина над вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР