ВАЛЕНСИЯ, Испания (AP) — Пожар обхвана две жилищни сгради в

...
ВАЛЕНСИЯ, Испания (AP) — Пожар обхвана две жилищни сгради в
Коментари Харесай

Пожар обхвана 2 сгради в испанския град Валенсия, ранявайки най-малко 7 души

ВАЛЕНСИЯ, Испания (AP) — Пожар обхвана две жилищни здания в източния испански град Валенсия в четвъртък, ранявайки минимум седем души, споделиха чиновници.

Пожарникарите се втурнаха към мястото на случая в центъра на града, където се виждаха пламъци да избухват от прозорците на 14-етажната жилищна постройка, откъдето явно е почнал пожарът. Жителите могат да се видят хванати в капан на балконите в очакване на избавление.

Огънят е почнал рано вечерта и се е популяризирал в прилежаща постройка, заяви държавната осведомителна организация Efe. Първоначалните отчети на службите за незабавна помощ споделиха, че има минимум седем ранени.

Испанският министър председател Педро Санчес разгласява туит в платформата X, в който споделя, че е „ шокиран от ужасния пожар в постройка във Валенсия “, добавяйки, че е предложил на града „ цялата нужна помощ “.

„ Искам да изразя своята взаимност към всички наранени хора и да изразя самопризнание към целия личен състав за незабавна помощ, който към този момент е разполож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР