Вълчедръм отново гласува доверие на дългогодишния си кмет Иван Барзин,

...
Вълчедръм отново гласува доверие на дългогодишния си кмет Иван Барзин,
Коментари Харесай

20 години начело! Вълчедръм пак избра Иван Барзин

Вълчедръм още веднъж гласоподава доверие на дългогодишния си кмет Иван Барзин, научи BulNews.bg. Той е отпред на градчето към този момент 20 години и в този момент стартира шести следващ мандат.
Барзин е определен за кмет за първи път още през предишното хилядолетие – през 1999 година. От тогава той не изпуска хубавичко си хватка и локалните не престават да му гласоподават доверие да ги ръководи.
На вчерашните избори Барзин още веднъж завоюва безапелационна победа и си подсигури още 4 години отпред на общината още на първия тур. Той получи поддръжката на 64.35% oт съгражданите си, което са 2 675 индивида, сочат окончателните данни от протоколите на СИК.
Срещу изпечения кмет се осмелиха да се изправят цели трима съперници, които обаче бяха съкрушени. Най-много гласове – 1 027, завоюва Красимир Бенковски от Новото време. Това обаче са едвам 24.71% от всички бюлетини. С 255 гласа или 6.13% е претендентът на Вътрешна македонска революционна организация Илиян Лашков, а последната позиция е за Сашо Бункин от Воля, който е получил едвам 83 гласа, което е тъкмо 2%.
117 индивида /2.81%/ са избрали да не поддържат никого от претендентите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР