Вал Килмър сподели, че раздялата му с Дарил Хана е

...
Вал Килмър сподели, че раздялата му с Дарил Хана е
Коментари Харесай

Вал Килмър: Раздялата с Дарил Хана беше пагубна за мен

Вал Килмър показа, че раздялата му с Дарил Хана е била “най-болезнената ”, която в миналото е изживявал.
60-годишният артист се среща с 59-годишната актриса през 2001 година, откакто работят дружно над ‘In God We Trust’ и той признава, че раздялата им е била пагубна за него.

Вал споделя полушеговито, че в този момент към този момент “мрази ” емблематичния музикант Нийл Йънг, който се ожени за Дарил през 2018 година.
В новите си записки „ Аз съм твоят Хъкълбери “, Вал написа: „ Господ знае, че съм претърпявал и различен път сърдечна болежка. Но с Дарил беше най-болезнената от всички. (Нийл Йънг, постоянно съм те обичал, само че се опасявам, че в този момент те ненавиждам.) ”.
Преди време Вал е излизал и със Синди Крауфорд, Анджелина Джоли и Шер, както и е бил женен за Джоан Уоли – от която има щерка Мерседес, на 28 и наследник Джак, на 24 – от 1988 до 1996 година.
Междувременно артистът от „ Топ Гън “ разкри през 2017 година, че е съумял да преодолее двугодишна борба с рак на гърлото и твърди, че заболяването му е помогнала да промени вижданията си за живота, защото схванал, че е прекомерно пристрастен по неща като интерес към награди, а не от грижи за личното си здраве.

Той сподели: „ Бях прекомерно сериозен. Разстройвах се, когато неща като „ Оскар “ и самопризнание не успяваха да стигнат до мен. Исках да имам повече Оскари от всеки. Мерил Стрийп би трябвало да се усеща сносно, нали? Трябва да е прелестно да знае, че всички я обичат. ” /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР