Вал Килмър, който обожаваме най-вече заради ролята му в Батман

...
Вал Килмър, който обожаваме най-вече заради ролята му в Батман
Коментари Харесай

Актьорът, който 20 години е без гадже

Вал Килмър, който обожаваме най-много поради ролята му в " Батман вечно ", през последните няколко години някак се загуби от полезрението ни. Актьорът освен отсъства от филмовата сцена, а и в любовния му живот като че ли нищо не се случва.

Вал Килмър към този момент е на 60 години и има две деца - Мерседес на 28 година и Джак на 24 година от брака си с Джоан Уейли, който продължава от 1988 година до 1996 година През годините той е имал връзки със звезди като Анджелина Джоли, Шер и Синди Крауфорд.

Според самия Вал Килмър обаче той от дълго време не е имал другарка и това му тежи непрестанно. В фрагмент от записките му I`m Your Huckleberry: A Memoir, представен от People, артистът написа: " Не съм имал другарка от 20 години и истината е, че всеки ден изпитвам голяма самотност ".
 Снимка 474606

Той споделя, че раздялата му с Дарил Хана е била най-болезнената, която в миналото е преживявал. Двамата се влюбват по време на фотосите на " Вярваме в Бог " през 2001 година, само че пътищата им се разделят малко по-късно.

Вал Климър споделя, че даже намразил музиканта Нийл Йънг, който по принцип е обожавал, откакто изпълнителят се дами за Дарил Хана през 2018 година

" Бог ми е очевидец, че сърцето ми е било разбивано, само че с Дарил понесох най-силна болежка. Нийл Йънг, постоянно съм те обичал, само че се опасявам, че към този момент те ненавиждам ", написа още в книгата си артистът.
 Снимка 474600

Що се отнася до някои от другите дами, с които е имал връзка през годините, Вал Килмър не крие, че след развода си се среща с Синди Крауфорд, която " му оказва помощ още веднъж да бъде благополучен ".

Актьорът има връзка и с Анджелина Джоли, която дефинира като " може би най-душевната и сериозна от всички ".

" Когато хората ме питат каква е Анджелина Джоли, аз споделям, че е като другите дами и другите суперзвезди, просто е доста повече ", добавя още Вал Килмър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР