Ваксинирането срещу на деца на възраст между 12 и15 години

...
Ваксинирането срещу на деца на възраст между 12 и15 години
Коментари Харесай

В Гърция ваксинирането на деца няма да е задължително

Ваксинирането против на деца на възраст сред 12 и15 години към момента се преглежда от Националния комитет по имунизациите на Гърция, съобщи неговият началник проф. Мария Теодориду, съобщи БГНЕС.
Окончателното решение на комитета може да се отнася до деца от високорискови групи, посочи тя. За да се сложи ваксина на дете, ще бъде належащо единодушието на родителите, заяви уеб сайтът Keep talking Greece.
 Джонсън ще предложи на Байдън туристически кулоар за имунизирани Джонсън ще предложи на Байдън туристически кулоар за имунизирани
Британският министър председател Борис Джонсън ще предложи на американския президент Джо Байдън да сътвори туристически кулоар сред страните за в...
Позовавайки се на медицински изследвания, проф. Теодориду уточни, че имунизациите на деца в Съединени американски щати и Канада са 100 % ефикасни, защото нито едно от всички 1005 деца, имунизирани досега там, не е посочило признаци на зараза.
Ваксинирането на деца предотвратява разпространяването на ковид измежду възрастните и е главният тласък за взимане на решение в негова изгода, означи тя.
В последно време се заприказва интензивно за имунизирането на деца против Covid-19, само че гръцките управляващи обявиха, че решението по този въпрос ще се вземи преди началото на новата образователна година през септември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР