Ваксината срещу ще бъде безплатна, безвредна и доброволна за българските

...
Ваксината срещу ще бъде безплатна, безвредна и доброволна за българските
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Ваксината срещу COVID-19 у нас ще бъде безплатна, безвредна и доброволна

„ Ваксината против ще бъде безвъзмездна, безвредна и доброволна за българските жители “. Това съобщи министърът на опазването на здравето проф.  по време на чуване в здравната комисия на националното заседание.Той добави, че тези ваксини няма да бъдат включвани в имунизационния календар на страната.
„ Не е истина, че ще се затварят учебни заведения и пътища, като част от противоепидемичните ограничения. Тези отзиви имат единствената цел да употребяват страховете на българските жители. Всеки един човек в положение на стрес намаляват имунната си система. Такива информации излагат на риск българските жители “, акцентира министърът.
 В комисия: Костадин Ангелов не отговори непосредствено дали шведският модел за битка с корнавируса е сполучлив В комисия: Костадин Ангелов не отговори непосредствено дали шведският модел за битка с корнавируса е сполучлив
Министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов не отговори непосредствено на въпроса на депутата от здравната комисия проф. Георги Мих...
Проектът за развиване на е основен. Той е необходим, с цел да се обнови инфраструктурата на центровете за незабавна помощ и незабавните отделения в лечебните заведения. Той е на стойност 168 милиона лв.. По него са доставени съвсем всички коли за спешна помощ, без високо проходимите. Сумата бе незадоволителна по тази причина бе планувана и подкрепена и от Министерски съвет, сподели още проф. Ангелов.
Втората част от плана е обвързвана със строително-монтажните работи. Към момента са оповестени всички публични поръчки за незабавните отделения в страната. В средата на октомври ще стартират ремонтите в северозападен регион, изясни министърът.
" Има опция за удължение на плана и по този начин няма да има заплаха да се изгубят евросредства ", безапелационен бе министърът на опазването на здравето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР