Ваканцията е чудесно време, особено когато сте в добра компания.

...
Ваканцията е чудесно време, особено когато сте в добра компания.
Коментари Харесай

Нови епизоди на хит-анимацията Островът на летния лагер - slava.bg

Ваканцията е отлично време, изключително когато сте в добра компания. Героите от вълшебния лагер – Оскар и Таралежка знаят това най-добре. Приятелите претърпяват дружно голям брой фантастични завършения, учат тайното изкуство на магията, вземат решение мистерии и вървят на многочислени пътешествия.

Всичко това, под зоркия взор на положителните вещици-възпитателки. „ Островът на летния лагер “ е американска анимационна поредност, основана от Джулия Пот и продуциранa от Cartoon Network Studios. Предаването разкрива приключенията на двамата най-хубави другари от Ню Джързи – Оскар и Таралежка, които прекарват първата си лятна почивка на лагер, който на пръв взор наподобява напълно елементарен.

Реалността обаче се оказва изненадваща за героите - мястото на което са попаднали е изпълнено с магия, възпитателките са вещици тийнейджърки, а в горите може да срещнете елфи, отзивчиви чудовища, йетита и сладки извънземни. Какво могат да чакат феновете от втори сезон? Таралежка ще получи своя първи самостоятелен урок по магия с вещицата Сузи. Оскар ще премине няколко лечебни сесии, които ще му оказват помощ да открие многочислените си положителни качества.

В различен епизод, героите заподозряват, че Луси членува в скрито общество, поради странното ѝ държание. Ситуацията в летния лагер леко ще се усложни, когато част от героите употребяват магия, с цел да получат преимущество пред другите и да завоюват значката „ Грижа за еднорозите “. Гледайте, с цел да видите какво ще стане. Началото на новите епизоди от поредицата „ Островът на летния лагер “ ще бъде на 17 август и ще продължи всеки делник от 10:00 ч. по Cartoon Network.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР