Ваканционно селище Албена навършва 50 години на 24 август. По

...
Ваканционно селище Албена навършва 50 години на 24 август. По
Коментари Харесай

Албена ще отпразнува рождения си ден с пищно тържество

 Ваканционно населено място Албена навършва 50 години на 24 август. По този мотив от комплекса приготвят доста изненади за гостите – спектакълът на Софийската опера " Mamma Mia " е измежду тях.

Празничната стратегия стартира още през днешния ден с тържествено разкриване на най-новата конферентна зала в Албена – " Перуника Хол “. На церемонията се чака да участва министър-председателя Бойко Борисов, министри, шефове на организации и представители на туристически компании от България и Европа. Новооткриващата се зала ще е с потенциал 1000 места и оборудвана с всичко належащо за протичането на разнообразни конференции, презентации, сватби и други конгреси. Тя е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на френската дизайнерка Кристин Борела.

На 24 август всички посетители на комплекса ще имат опцията да се насладят на спектакъла " Mamma Mia “ на Софийската опера. От 20:00 часа на откритата сцена до хотел " Добруджа “ стартира формалната част на вечерната стратегия, която дава обещание да остави паметен празничен спомен у всички, решили да й се насладят в празничната вечер. “Mamma Mia " е мюзикъл, в чиито герои, история и музика са влюбени над 60 милиона души по целия свят. В него са включени някои от шлагерите на АВВА, които описват оживената и шумна история за издирването на една млада жена на родния ѝ татко. Този безоблачен и занимателен роман се развива на един божествен гръцки остров. В навечерието на нейната женитба, мощното предпочитание на една щерка да открие самоличността на татко си, връща трима мъже от предишното на майка ѝ назад на острова, който са посетили за последно преди 20 години.

Като на всеки рожден ден, Албена е подготвила за гостите си големи сладки изкушения – торти, които ще бъдат разрязани по време на спектакъла. В края на вечерта небето над комплекса ще озарят безчет празнични фойерверки.

На идната вечер празничната стратегия продължава с един от обичаните фестивали на всички посетители на Албена – Афтър Парти на Аниматорските екипи. В него взимат присъединяване всички аниматори, които всекидневно се грижат за положителното въодушевление на гостите. Скечове, музика, танци и специфични резултати са единствено част от изненадите, които неуморните аниматори приготвят за празничната вечер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР