Важното е какво оставяме на децата си. Зная, че няма

...
Важното е какво оставяме на децата си. Зная, че няма
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Спряхме музиката в страната. Сега искам да спра източването на печалби от държавата


Важното е какво оставяме на децата си. Зная, че няма по какъв начин да създадем чудеса, само че се опитваме. Все отново може да създадем някакви неща. Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров в предаването "Беновска пита " по Канал 3.

"Искам в България да се върнат част от напусналите ни, желая и страната ни да се почита. Протестира се пред Министерски съвет, в случай че не си ръководещ, в случай че си от ръководещите нещата би трябвало да се взема решение вътре. Освен, в случай че не работиш за избран облик ", сподели още той за поддръжката на Валери Симеонов на митинга против Закона за горивата.

"Всяко нахлуване против българския бизнес го одобрявам за нахлуване против страната ни. Спряхме музиката в страната. Сега желая да спра източването на облаги от страната ", добави Сидеров.

"Законопроектите се разискват в парламентарното управление. Имахме политически съвет за Закона за горивата, на който ни се изясни просто предложенията. От тези 360 компании, които се занимават с горива, 181 дължат 200 милиона на страната. Има и голям брой схеми с Данък добавена стойност. Ще разбием далаверите ", сподели още по тематиката министърът на защитата Красимир Каракачанов.

"За да имаме повече доходи би трябвало да изсветлим сенчестата политика ", приключи депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров-Ревизоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР