"Важното е, че се научихме да работим в синхрон", така

...
"Важното е, че се научихме да работим в синхрон", така
Коментари Харесай

Мутри на ВИДЕО: Хора на Копейкин, Христо Иванов и Гошо Тъпото се кефят, че насъскаха българи срещу българи

"Важното е, че се научихме да работим в синхрон ", по този начин се поздравяват хората на Копейкин от "Възраждане ", "Дай, България " на Христо Иванов и "Боец " на Гошо Тъпото, до момента в който са с белезници в полицейски автомобил. Това излиза наяве от видео, публикувано в обществените мрежи.

На клипа се виждат ясно лицата на хората, провокирали размириците и довело до нападението на десетки служители на реда. Както се оказа, те са остарели познайници на полицията с дълги досиета.



Сблъсъците през днешния ден пред новата постройка на Народното събрание в София са били провокирани най-много от престъпни фигури. Това заяви на конференция шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Имаше ултраси от футболни агитки. Целта на всички провокации бе да се провокира физически конфликт с представителите на закона и окървавяване на митинга., сподели още Хаджиев.

"Въпреки нашите апели за правда и разположените сътрудници с жълти жилетки не срещнахме схващане и се търсеше пряк конфликт.

Бих желал да подчертая изрично, че дейностите на полицията са напълно в пълномощията ни. С цената да понесат провали против самите себе си, някои от тях пострадаха ", разкри той и добави:

"Криминални фигури влязоха в конфликт с сътрудниците. На 100 от служителите на реда е оказана помощ на място поради потребление на пикантен спрей от страна на лица с противогази и персонални защитни средства. 26 са прегледани в болничното заведение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР