Важното беше да приемем промените в устава на партията, дневният

...
Важното беше да приемем промените в устава на партията, дневният
Коментари Харесай

Дариткова: ГЕРБ се променя към добро

Важното беше да приемем измененията в устава на партията, дневният ред беше разгласен, имаше разисквания и в общинските структури. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в студиото на " Панорама ".

По думите ѝ партията се трансформира и би трябвало да се регистрира, че се постанова да бъдат изменени част от политиките, за които се говореше през последните месеци, които се свеждаха до тежки битови обстановки, сподели тя.

Дариткова добави, че ГЕРБ се вслушва в гласа на обществото. Тя беше безапелационна, че искреността ще бъде оценена от българския гласоподавател. Това че българите ни дават доверие, ние се оправяме и търсим разновидности да се променяме към положително. Трябва да търсим различен образ, който да вдъхне още веднъж доверие на локалния избор, сподели Дариткова.

Политическа партия ГЕРБ още 2017 година внесе предлагането за събаряне на дотацията на 1лв., тогава не бяхме подкрепени, сподели Дариткова и добави, че нямат желание да анулират по този начин признатия размер на дотацията.

Относно машинното гласоподаване Дариткова сподели, че доста страни са се отказали от него, а единствено 3 страни употребяват разнообразни форми на машинно гласоподаване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР