Важно условие е да избягвате преработените храни. 2.Избягвайте захарта и

...
Важно условие е да избягвате преработените храни. 2.Избягвайте захарта и
Коментари Харесай

7 Супер Ефективни Начина За Премахване На Паласките Завинаги

Важно изискване е да избягвате модифицираните храни.

2.Избягвайте захарта и нерафинираните въглехидрати

Вашето на ден хранене би трябвало да включва повече плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и чисти протеини за ускорение загубата на тегло, споделя фитнес инструкторът Кайла Гагнън.

3.Намерете метод да изгорите 100 калории

Вашето общо здравословно положение може да бъде доста усъвършенствано като просто изгаряте спомагателни 100 калории дневно и то с приятни занимания у дома или на открито. Със сигурност, в случай че сваляте на ден по 100 калории с занимание или доставящо Ви наслаждение упражнение, ще намалите размера на талията си, а в случай че го вършиме непрекъснато, сигурно ще може да облечете старите си панталони и дънки.

Прости препоръки за размразяване на 100 калории на ден:

Измийте колата си
Разходете се 2 километра по-дълго от нормално
Плувайте 15 минути
Удължете разходката на кучето си с 20 минути
Забравете за асансьора в службата, използвайте стълбищата общо 18 минути на ден
Заменете майонезата с горчица
Вместо сметанов сос, използвайте червен сос върху спагетите
Премахнете едната филия самун от сандвича
Избягвайте пържените храни и яжте повече салата
Пийте по едно кенче бира по-малко (330 мл)

4.Колело във въздуха

Легнете по тил, поставете дланите зад тила си, повдигнете краката до ъгъл от 90 градуса. Започнете поредно да докосвате ляво коляно с десен лак лакът и дясно коляно с ляв лакът. Постепенно ще се усетите по какъв начин карате колело във въздуха.

5.Планк

Това е извънредно дейно упражнение. Легнете по стомах, последователно оставете опората на пръстите на краката си, след което поставете ръцете си с дланите надолу (китките би трябвало да са тъкмо под очите Ви) и се изтласкайте нагоре, тъй че ръцете при лактите Ви да са под ъгъл от 90 градуса. Важно е гърбът, краката и тила да са в една линия. Останете в това състояние в началото 30 секунди, а всеки идващ път увеличавайте времетраенето до три минути на упражнение.



6.Страничен планк

Започнете в позиция странична дъска, опрени на ръката от лакътя до дланта и на бедрото и прасеца, както е показано на фотографията долу. Движете се на тази опора леко нагоре и надолу като вършиме 10-12 повторения на всяка страна. При статична позиция, пробвайте да запазите гърба си изправен, а дупето плътно, написа дело.бг.

7.Планк с топка

С топка за тренировки балансирайте като внимавате лактите и предмишниците Ви да бъдат в центъра на гуменото кълбо (по-труден вид е този на фиг.В, при който ъгълът при лакътя е 90 градуса). Опънете краката обратно с опора на пръстите и останете в това състояние в продължение на две минути (или толкоз дълго, колкото коремните мускули издържат).

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР