ВАЖНО! Този човек броди из центъра на София и заговаря

...
ВАЖНО! Този човек броди из центъра на София и заговаря
Коментари Харесай

Пазете децата си! Този човек броди из центъра на София и подмамва млади момичета.

ВАЖНО!

Този човек броди из центъра на София и заговаря млади девойки. Казва, че не е от София, че работи като интернационален водач и постоянно пита за “Change бюро ” и моли девойките да дойдат с него, с цел да му покажат къде има.

После обаче се пробва да ги заведе нанякъде, където евентуално чакат и други мъже, тъй като непрекъснато приказва по телефона с някого, който му дава доста напън.
Може да се занимават с трафик на девойки, може да ги изнасилват и обират… Не знам. Но се пазете от него!
За първи път го срещнах преди 3 години, само че съумях да му се измъкна, тъй като осъзнах, че ме баламосва и че ме води нанякъде. Не ми се мисли какво се случва с прекомерно доверчивите девойки. Надявам се да не са доста и да не му се получава номера.

Преди година го срещнах още веднъж и го наблюдавах. Видях по какъв начин три девойки не му се вързаха и си продължиха по пътя, само че четвъртото потегли с него. Нямах доста време и благоприятни условия за деяние, само че съумях да я предпазя. За жал, той избяга доста бързо. Сигнализирах в полицията и им дадох доста подробни описания. Те не се впечатлиха изключително, само че ми благодариха и споделиха, че ще го имат предвид…

Вчера го видях още веднъж и съумях да го фотографирам! Публикувам и в детайли изложение, с цел да можете да го разпознаете допустимо най-бързо, в случай че го видите: растеж към 165 см, руса коса, алено лице, жълти и изгнили зъби, доста светлосини очи, постоянно е облечен почти публично, постоянно е с риза и сако, само че на тази фотография е с някакво яке. Винаги пита за едно и също, сюжетът е постоянно идентичен.

Моля ви, дано си помогнем като разпространим тази информация из фейсбук. Споделяйте, с цел да са от ден на ден хора осведомени! Благодаря!

Alexandra Bibina

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР