Важно решение взеха по върховете на английския футбол.Ръководството на английската

...
Важно решение взеха по върховете на английския футбол.Ръководството на английската
Коментари Харесай

Един месец почивка за английския футбол

Важно решение взеха по върховете на британския футбол.

Ръководството на британската Премиър лийг е според да отсрочи мачове, с цел да даде по-дълга отмора на тези от британските представители в евротурнирите, които доближат до последните кръгове на Шампионската лига и Лига Европа през август, оповестява Sky Sports.

Идеята е всеки тим да има обезпечен по месец почивка преди старта на присъединяване си в новия сезон, който стартира на 12 септември.

Ако Манчестър Сити или Челси стигнат до финала в Шампионската лига, който е плануван за 23 август, то те ще получат позволение да се включат в Премиър лийг от 22 септември. Полуфиналите в шампионата са планувани за 18 и 19 август.

Аналогично е ситуацията в Лига Европа, където са Манчестър Юнайтед и Уулвърхамптън. Там финалът ще се играе на 21 август, а полуфиналите са планувани за 16 и 17 август.

От четирите останали британски представителя единствено Челси наподобява жертван, тъй като загуби с 0:3 като хазаин от Байерн (Мюнхен) в първия осминафинал и надали ще продължи напред.

Юнайтед има преднина от 5:0 против Базел, Манчестър Сити води с 2:1 на Реал (Мадрид), а Уулвърхямтън направи 1:1 като посетител на Олимпиакос в първата среща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР