Важно е защо БСП е излязла от парламента, защото много

...
Важно е защо БСП е излязла от парламента, защото много
Коментари Харесай

Нинова: Имаше див пазарлък за промените в Изборния кодекс

Важно е за какво Българска социалистическа партия е излязла от Народното събрание, тъй като доста погрешни неща се настояват и се внушава, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред " Панорама " по Българска национална телевизия в коментар за напускането на партията от Народното събрание.

" Когато се гласоподава Изборния кодекс ръководещото болшинство жестоко наруши законите на България. Не в разговор с партиите, а в див пазарлък в 12 ч през нощта решенията се вземаха по стаите на парламентарните групи. Ние получихме предложения от всички партии да участваме в това, само че отказахме. ", съобщи водачът на социалистите.

Корнелия Нинова разяснява и дали има спор с ръководителя на ПЕС Сергей Станишев. " Да, ние сме срещу Истанбулската спогодба и няма да отстъпим от това, каквото и решение да вземе ПЕС и господин Станишев ".

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява тематиката дали левицата ще влезе в коалиция с Движение за права и свободи. " Търсим обединяване с цивилен структури, извънпарламентарни партии, през днешния ден организирахме първата среша с придвижване ДНЕС. Търсим обединяване към съществени надпартийни правила - почтени избори, всеки българин да може да гласоподава свободно, а ние политиците да подсигуряваме, че гласът им няма да бъде взет със боязън. Диагнозата на Движение за права и свободи е вярна, само че лекуването, което сътрудниците оферират, за нас е неверно ", съобщи Нинова.

Предсрочните избори не са цел, а средство за реализиране на цел - да промениш системите, да промениш за по-добро живота. Ние сме споделили преди 4-5 месеца - да, желаеме предварителни избори и това не се е трансформирало, безапелационна е Корнелия Нинова.

ГЕРБ и Българска социалистическа партия с взаимни обвинявания за депутатските заплати

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР